View Single Post
Staro 17.03.2017., 21:49   #1006
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Eladio Pregled postova
ne znam zašto je asrock, koji je dokazano lošiji u am3 generaciji gdje je imao gomilu problema i koji je evo sad dobio i u ovoj am4 generaciji od kolege Overclock_freak lošu kritiku,
zanimljiviji od gigabyta koji se pokazao super u prošloj am3 generaciji, i ima odlične recenzije i u novoj am4 generaciji?
Asrock se imao prilike dokazati od AM3 generacije, pogotovo na modelima sa intelovim chipsetima - a to je i postiga... Ne vidim zasto imati averziju prema sadasnjim modelima na konto onoga sto je bilo prije 5god... Nadalje, nisam naisa na niti jednu losu recenziju ili losu kritiku na racun x370 Taichi ploce (koja me i zanima btw). Gigabyte gaming5 takodjer ima dobre recenzije i ploca je stvarno na mistu sto bi se reklo, ali meni se osobno ne svidja radi nekih sitnica, a realno mislim da je klasu ispod Taichi. Asus Prime mi je i dalje kandidat ali ako ne ispeglaju bios do izlaska R5, definitivno kupujem Taichi... Cek, di je to Overclock_freak dao Asrocku losu kritiku? Znam za MSI, al ocito sam nesto propustija...