17.03.2017., 19:44
|
|
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Autor Ag008
Do sada sve što sam kupio ima garanciju (uvoznik MSAN, Global nešto) ili MR servis od elektronike.
A stvarno su bili dobri, 3x mi besplatno poslali Tisak kombi da prikupi tablet na servis, svaki put mi ga slali u MeanIt servis, ovi ga vratili jednakog i servis da je "ispravan".
Pa sam ih zamolio da mi vrate novce, istog dana kada su ga dobili (platio 24kn DPD) su mi sjeli novci natrag, tj. pokazala mi se stornirana transakcija na Dinersu.
Dok recimo Instar informatika mi već 7 dana duguje mojih 700kn koje čekam da mi vrate.
Tako da je Abrakadabra što se tiče reklamacija sasvim ok. Jedino što me smeta jest što su opisi artikala ponekad krivi. Naslov i slika da sadrži 2 baterije opis "4 baterije AA".
Jedino nekim Home proizvodima je uvoznik Konzum d.d., čaši Star Wars ali većinom ne-tehničkim stvarima bez jamstva.
No stvarno se isplati kupovati na Abrakadabri, a pogtovo kada imaju tako -15% a dostava je samo 5kn.
Agrokor sigurno neće propasti niti ovaj shop. Tek su ga otvorili i uložili su milijune kuna u njega (navodno uskoro stiže i internacionalna verzija, prvo širenje na Sloveniju, kasnije na regiju).
|
Moje pitanje je bilo usmjereno na to da abrakadabra/konzum propadne. Što je sa garancijama?
Poslano sa mog X98 Air 3G koristeći Tapatalk
|
|
|