View Single Post
Staro 17.03.2017., 07:40   #3144
kopija
DIY DILETANT

kopija's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor skalar Pregled postova
za gajnice znam 100% svi koji su mogli sa centrale potegnut 30 ostali su na centrali s objašnjenjem da nema mjesta u ormarićima,mada je ormarić 100m od zgrade a to može biti samo gorje u nekom srednjoročnom razdoblju
jer amis ,optima ,h1 neće nikada imati pristup tim ormarićima,pa je logično da će s vremenom ljudi probati migrirati natrag na t-com.

ja sam u stenjevcu nekakvih pola km od gajnica pa je optika kod nas 2,5 godine ,ali nema baš previše zainteresiranih,nekima su kanalice razlog ,drugima pak cijena.
Gajnice su kvart s najvećom gustoćom FTTC ormarića koje sam igdje vidio.
Znam se tamo svakih tjedan-dva vozati biciklom i svaki put vidim novi ormarić.
Neki dan sam čak vidio jedan u kvartu obiteljskih kuća između Gajnica i centrale.
To mi je misterija, grade FTTC ormariće 250m od centrale.

Nego, kako je hakom regulirao pristup tim ormarićima, jel moguć bitstream preko njih? Vidim da se ovaj vipnetovac nešto žali na veleprodajne cijene, uopće ne sumnjam da cilja na pristup tcomovim ormarima.
http://www.poslovni.hr/tehnologija/r...razvoju-325463
Koji seronja, mjesto da prošire svoju infrastrukturu on civili da im tcom skupo prodaje svoju.
No dobro, činjenica ostaje da je tcom ušao u fttc avanturu samo zbog straha od vipnetove kupovine bneta i ulaganja u koaksijalac. Hvala ti vipnete.
kopija je offline   Reply With Quote