View Single Post
Staro 17.03.2017., 06:35   #3143
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor Pogy Pregled postova
To u Gajnicama s premalim kapacitetom je moguće - u Gajnicama su 4 FTTC od koja su bar 2 s nedostatnim brojem parica dok istodobno su u okolini kvarta gdje su većinom obiteljske kuće stavili čak 3 FTTC u kojima se skuplja paučina jer imaju parica ko blata (1.Samoborska/prekoputa ZABA poslovne zgrade , 2. Dubravica/Konzum 3. Gajnički vidikovac )
Tako da tko god je "kvazi planirao" nema nikakve logike.

Kao i širenje Iskon FTTB , tamo gdje oni hoce - predstavnici neki nedaju - tamo gdje vi hocete i Iskon ima optiku svoju u kvartu > oni ne žele.

Rubni dijelovi Zagreba su teška katrastofa za 2017 - FTTH zaboravi , FTTB tu i tam koja zgrada , FTTC tek došao u 2017 i već nema mjesta , a ostalima 10-etka Mbit
za gajnice znam 100% svi koji su mogli sa centrale potegnut 30 ostali su na centrali s objašnjenjem da nema mjesta u ormarićima,mada je ormarić 100m od zgrade a to može biti samo gorje u nekom srednjoročnom razdoblju
jer amis ,optima ,h1 neće nikada imati pristup tim ormarićima,pa je logično da će s vremenom ljudi probati migrirati natrag na t-com.

ja sam u stenjevcu nekakvih pola km od gajnica pa je optika kod nas 2,5 godine ,ali nema baš previše zainteresiranih,nekima su kanalice razlog ,drugima pak cijena.

Zadnje izmijenjeno od: skalar. 17.03.2017. u 06:42.
skalar je offline   Reply With Quote