Citiraj:
Autor Sn4k3
Sto si narucija, R7 1700 pretpostavljam? Ehh, ploce su najvise upitne kod slaganja Rajzen konfe...
Mislim da se spominja MSI u istoj recenici sa kvalitetnim vrm-ima, ali iz onlajn testova ispada da je Gigabajtusa Aorus 5 Gejming pun pogodak. Osobno bi isa na Asusa, al vidim da imaju neke probleme sa biosom trenutno. Vjerojatno ce se to ispeglati prije izlaska R5-ica, samo ti ocito nemas toliko vrimena... Jel se to meni cini ili opcenito maticne srednjeg segmenta sa amd-ovim novim chipsetima imaju redom starije audio i ethernet cipove?
|
Uzeo sam 1700, savage 16gb 3000mhz, ASrock Fatality Gaming K4 (identična ploča kao i killer, ljudi s tim clockaju na 4ghz bez muke)
Citiraj:
Autor Wolverine
Iskreno sad da idem na AM4 gledao bi zbavit ASRock Tajči. Mada mene više zanima kako će se ponašat X370 Killer SLI koja je dosta jeftinija.
|
I mene je Tajči privlačila ali Killer se super ponaša, na kraju nisam niti jednu uzeo nego Fatality Gaming K4 (zbog zvuka - TI® NE5532 Premium Headset Amplifier for Front Panel Audio Connector (Supports up to 600 Ohm headsets))
I za kraj, da se prisjetimo originalne Tajči
https://www.youtube.com/watch?v=u-j86LZm_t8