View Single Post
Staro 13.03.2017., 20:44   #779
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
10-tak dana vozim makinu na Celeronu G1820 (2x2,7GHz). Manimo gaming jer nisam stavio grafičku, ali usprkos SSD-u, osjeti se razlika naspram 2600K i to dosta. Office 2016, AutoCAD 2016 i surfanje u Chrome-u, a pogotovo u Firefoxu.

AM3+ ne dolazi u obzir jer je to sa konja na magarca u mom slučaju. s1151 je praktički u zadnjoj godini života. Za godinu dana u ovo vrijeme bude EOL. I kaj onda? Opet drž gaće i sekirancija oko ploče "kaj ak rikne".

A pretpostavljam da će razlika između 6c/12t i 8c/16t Ryzena razlika biti 500 kn. Nekako ne vjerujem da bude ovaj soma kuna jeftiniji.

Sad iskreno, kaj god da kupim jače od nekog i3, meni je overkill, jer niti geymam, niti rendam, tu i tamo fušarim sa CAD-om i Solidom. Ali... dođu trenuci gdje mi rodbina donese nekakve DVD-ove i veli "daj mi to u deveiks prebaci" i onda upalim Handbrake i gledam kao nasvirani silicij krka po videu ili kad izađe nekakva pucačina tipa Battlefield 1, pa onda nasviram sve, upalim ventilatore i divim se moći pod haubom i candy eye grafici. I onda me to pusti, ali me cijelo vrijeme veseli da imam jeben stroj u garaži

Ono, svaki dan se vozim u Opel Corsi 1.0 60KS, ali vikendom palim Hayabusu i odem u Opatiju na kavu i natrag u sat vremena

Suma summarum - više gušti nego potreba

Dakle, R7 1700 može ?
Brko je offline   Reply With Quote