Citiraj:
Autor Zagy-ni-me
...Jedino što smo vam rekli je da nema smisla ono što ste tražili da se disk od 120GB podijeli na 3 particije. Na kraju ste tražili da se naprave 2 particije, što i dalje smatramo da nema smisla.
|
O, da ima - 100 GB za Windowse i programe, a onaj ostatak (20 GB) za download, manji back-up i slično.
Čak i da Bill Gates kaže da se SSD-ovi ne smiju dijeliti na particije, ja bih opet napravio po svome.
Mislim, što loše može ispasti iz toga?
Citiraj:
Sam problem s računalom bi bio riješen unutar 2 dana, međutim barem 5-6 puta smo vas pokušali dobiti na mobitel da čim prije dogovorimo preuzimanje računala, ali se niti jednom niste javili niti ste nas ijednom nazvali povratno, a na mailove smo nekada čekali preko 1 dana za odgovor. Iz toga razloga je riješavanje trajalo 10 dana.
Vidim da ste i spomenuli da ste bili bez računala za vrijeme godišnjeg, a u mailovima ste nekoliko puta spomenuli da ste na poslu do 15h.
|
Ako baš moramo uz detalje - dva, tri dana sam bio na godišnjem a onda su me pozvali na posao zbog nepredviđene situacije tako da sam
istinito 'spomenuo u mailovima da sam za vrijeme godišnjeg bio bez novog računala a kad sam na poslu, radim do 15 h.' Ne moram valjda sad još predočiti i šihtericu, s potpisom i pečatom firme gdje sve lijepo piše?

Drago mi je da pomoću sitnica pokušavate utvrditi da muljam.
Što se nejavljanja na mobitel tiče, odabrao sam komunikaciju preko maila jer tako imam pisani trag o svemu - pa vas mogu citirati - kao i vi mene.
Tko bi se sad točno sjećao što ste vi meni dana tog i tog rekli a što ja vama i slično.
Citiraj:
Valjalo bi i spomenuti par stvari koje ste zaboravili napisati:
Instalacija windowsa se inače naplaćuje 120kn, vama smo ih snimili - GRATIS.
Prilikom vraćanja računala na servis, napravili ste dvije narudžbe za dodatne stvari koje ste željeli ugraditi u računalo. U obje narudžbe ste i odabrali da trebate dostavu, te ju platili 2 x 40kn, a mi smo vam ponudili da vam tih 80kn vratimo na račun, da vam damo neki poklon, ili da vam ugradimo ventilator.
|
To je sve točno - kad je već računalo bilo kod vas, usput sam vas zamolio da mi nadogradite neke komponente. Jedan od razloga tomu je da nisam mogao u jednom transferu, odjednom platiti za sve ono što sam želio.
Zahvaljuejm na gratis instalaciji Windowsa.
I da vas pitam glede toga - budući da su to bili USB Windowsi, jeste li USB stik prikopčali straga na računalu? (Da ste ga prikopčali sprijeda, otkrili bi problem). Ili ste Windowse instalirali pomoću downloada s Microsoftove stranice, kao ISO?
Ili nam je već dosta spominjanja tih USB-ova?
Citiraj:
Autor Zagy-ni-me
Isprike još jednom radi nastalih problema, ali nažalost ne možemo svako računalo 100% testirati, zato se uvijek trudimo kod bilo kakvih problema da ih se otkloni u najbržem mogućem roku.
|
To vjerujem da 'niste u mogućnosti 100% provjeravati svaku komponentu jer bi to predugo trajalo.
Također, vi prodajete robu koja se vama isporuči te naravno da je ovdje u krajnjoj liniji kriv proizvođač (Antec).
No, problem smo riješili i sve okej.