relativno se slažem, uzeo sam si pred 10 mjeseci
makita aku bušilicu s čekićem da mogu po novom stanu montirati sve živo (i u ostavi gdje nemam utičnice blizu), 14.4V, solidna svrdla i sve montirano u armirani beton, TV, kuhinja, ogledalo s rasvjetom (kroz pločice u beton)...
Istina, kako sam štemao dio zida kuhinje za struju, posudio sam
SDS-plus štemalicu/bušilicu i to je jelo i kroz beton i kroz armaturu kao kroz putar s pravim svrdlom, promjer 10mm...aku bušilica se s time ne može ni usporediti, a cijene su tu negdje, 1000 - 1200 kn.
da imam para bih uzeo i tu sds mrcinu, ali ipak kad sad gledam, dosta sam zadovoljan s ovom aku bušilicom jer sam uspio sve odraditi, uključujući teške i fine radove s odvijačem.
eventualno bih razmislio o 18V ili više sad kad gledam, volio bih uživo osjetiti razliku u odnosu na 14.4, ali moguće je sve odraditi s njom, bez previše muke. eventualno malo strpljenja
Citiraj:
Autor 2 die 4
Aloha ekipa, ajmo ponoviti, na što smo rekli da treba obratiti pozornost kada su upitanju aku bušilice?
I dali je ovo ok kupnja?
Iako bi htio da ima i čekić funkciju pa da za tih 10 rupa godišnje u zidu ne moram imati dvije različite bušilice.
Hvala.
|
ako ćeš 10 rupa godišnje bušiti onda razmotri posudbu alata, u bauhausu možeš posuditi od teških štemalica to finih odvijača... za sve ostalo, bušenje u drvo, metal, odvijanje će ova iz lidla biti super, kad/ako krepa, imaš garanciju, a u lidlu su više nego korektni s time