View Single Post
Staro 13.03.2017., 13:07   #746
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Sn4k3 već treći puta linkano

Sam Fischer

Imaš i ponešto u onom mom cache linku što bi mogao biti potencijalan problem (zasad još uvjek u sferi nagađanja). Vidjet ćemo. Ha čuj, SMT se mora moći popraviti, da se ne viđa ono tipa dirt rally 100 fps sa SMT, 120+ bez SMT. Za ovo ostalo ćemo vidjeti. Meni recimo u tome svemu nema logike kako onda rastura u productivity radnjama, tj. nema nikakvih problema u CCX komunikaciji, a mnogo zahtjevnija radnja tj. više optereti taj "bandwidth"

Mene konkretno zanima što će moći ostvariti total war i ashes of singlularity developeri u obećanim ryzen optimizacijama. Ponajviše što u te dvije igre uz CIV 6 najgore stoji naspram broadwell-e

Bit ćemo mnogo pametniji kod Ryzen 5 launcha

Citiraj:
Autor Sam Fischer Pregled postova
Prema tome, quad Ryzen bi mogao biti još bolji u gamingu jer ima samo jedan CCX modul
I on će biti od dva CCX-a. Da se može prepoloviti istovremeno bi sa R7 imali i masu quadova, ovako čekaju da se nakupi defekata.
Priča je da će APU tj. raven ridge u jednom CCX imati sve jezgre, a u drugome gpu tj. to bi mogao biti zapravo skroz drugačiji "die" ako je ccx asimetričan

Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 13.03.2017. u 13:18.
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote