View Single Post
Staro 12.03.2017., 23:09   #1669
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Kal-EL Pregled postova
Emil jesi ikad bio zadovoljan realovom igrom?

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Pa rijetko kada,iskreno.
Pa ako si danas gledao, moraš biti na teškoj drogi da ovo proglasiš dobrom igrom.
Zadnje sam kontinuirano bio zadovoljan 2011-1012,kada je Real igrao fantastičan nogomet pod Mourihnom.Nakon toga nema neke prepoznatljive igre.Imaju kvalitetu,i dobivaju oni tekme,ali nema neke lijepe igre.Ono,da uživaš u kombinacijama.Nekako idu sve više na neke ubačaje,bez onih lijepih duplih pasova ,kad izbaciš pola obrane.To mi najviše fali,uz famozne kontre u dva,tri poteza.
Ali,možda i ja previše očekujem.
Za onaj start Navasa,ne znam ni sam.Po meni nije crveni,jer je glavom izbio loptu.Znači,nije imao namjeru faulirati igrača.Sad,kakva su točno pravila ,ne znam.Ne bi ulazio u to.
Osobno mislim da je glavni problem Realove igre preofanzivni bočni igrači,bez imalo osječaja za defanzivu.Praktički ostaju Ramos i Nacho na vjetrometrini,i onda se čeka samo malo ozbiljniji protivnik da nas kazni.Je,imamo prednost,ali ključ bude ta zaostala sa Celtom.To se mora dobiti pod mus,jer i sa tom pobjedom bude na knap do kraja.Imamo još Bilbao goste sljedeći vikend.Imamo Atletico,Barcu i Sevillu doma.Bude jako teško sa ovakvom formom.
Modrić je isto totalno loš u zadnje vrijeme.Osjeti se to na igri.

Zadnje izmijenjeno od: emilblomsky. 12.03.2017. u 23:16.
emilblomsky je offline