Citiraj:
Autor nathan.fake
Ti stari OCZ su svima krepali  nije ni cudo sto su propali... tj preuzela ih Toshiba.
|
Hehe, ma bio mi je OK, dok mi nije prdnuo u 1h ujutro, a ja lud zovem ženu (tadašnju curu) koja je živjela u Trstu (živio sam u Rijeci) da li se sjeća koji mjesec sam kupio SSD da znam tražiti račun u računovodstvu ....a i ona tuka se oženila samnom, jebala mi je mater taj dan
Citiraj:
Autor nathan.fake
Ne mora znacit, moze bit da je sve dobro bilo spojeno (na MBO), ali na samom USB konektoru (na kućištu) je bio loš lem ili se odpojio konektor... desavalo mi se i jedno i drugo...
|
Yeah, stavio sam ruku u vatru već
Citiraj:
Autor panasonic
Aha, znači oni mu preporučuju komponente, a ne znaju za što mu treba, genijalno.
Kakvi crni blockbusteri kad čovjek piše o integriranoj grafičkoj i namjeni PC-a za multimediju?
Daj se barem potrudi pročitati par postova prije nego kreneš išta pisati jer si fulao sve, od usbova, kućišta do ssd-a...
|
Vidiš, ne znam zašto, ali uopće nisam to pročitao. Da li sam slučajno odscrollao dok sam išao po caffe ili mozak nije uopće vidio taj dio teksta. Potruditi ću se sljedeći put, majkemi!
Citiraj:
Autor Zagy-ni-me
Jedino što smo vam rekli je da nema smisla ono što ste tražili da se disk od 120GB podijeli na 3 particije. Na kraju ste tražili da se naprave 2 particije, što i dalje smatramo da nema smisla.
|
Panasonic, idemo, obrazloži ovo.

...don't mind me, pijem jack daniels
Sve u svemu, jbg, glavno da je dobro završilo. Makar podijeliti SSD od 120gb u 3 particije me jako bode u srce...nadam se da neću imati noćne more