View Single Post
Staro 12.03.2017., 18:18   #721
markecSMB
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor zwer54 Pregled postova
.. To je trenutno... A sta ce biti iduce godine?
Vrlo jednostavno, bit će sve isto ko sad.

Nije teško napravit igru u tredovima, ali je jako teško napravit da se posao ravnomjerno raspodjeli pa da od tog ima koristi.

U slučaju simulacija to je skoro pa nemoguće tako da uvijek nešto čeka nešto. U slučaju skriptiranih igri to nije tako teško ko u slučaju simulacija i RTS.

Dugo se čekalo da se počnu i 4 jezgre koristit, u nekim rijetkim slučajevima neke igre imaju koristi i od 8....al da će se koristit i SMT, neće.

Ne mislim da je r7 loš procesor, stvarno sam ga htio nabavit jer me zaboli proizvođač. Zato sam si i dao vremena pa proučavao kako se nosi s onime što je meni bitno...

Vjerujem da je razlika u novijim i budućim igrama mala između r7 i i7, pogotovo u većim rezolucijama.

I nije tu samo arma, puno je igri di je razlika prevelika da je ja osobno mogu progutat. Pa i Krešo je vrtio COH2 di je razlika 40%... Opet ne znači da je to loš procesor, samo da nije za svakog.

Ne kužim taj fanbojizam i bljuje mi se od laži i proljeva nekih ljudi. Pogotovo onih kojig ga ni ne namjeravaju kupit.

Dakle postoje igre u kojima je r7 i 40% lošiji od intela iste cijene. To su uglavnom starije igre. U novim igrama je razlika puno manja. Pa sad ako netko ne igra igre u kojim su mu performanse znatno lošije, i još radi nešto gdje se mogu iskoristit sve jezgre, onda r7 nije loš izbor.
markecSMB je offline   Reply With Quote