Citiraj:
Autor smirnoff
Sto se izgleda tice ja bi reko da su ti mikro formati sa linka BOLJI od tog onkija...iako su mali nek te to ne zavara. To je danasnji lajfstajl trend, da se uklopi u neki moderni interijer. Ali su zato iznutra sve samo ne "mikro".
Ako ne mora bit novo po oglasnicima se zna nac resivera iz pjanocraft serije ali posto su to stariji modeli nemaju mrezu ni net radio.
A za velicinu, vec 30tak godina postoje 3 velicine- maxi 42/43 cm, midi format 36 cm (to su one linije iz 90tih platicnjaci sa hrpom lampica i 2x200w PMPO snage) i mikro format 22cm koji se preobrazio u pravi punosnazni komad hj-fi ja. Ja imam philips mcm 700 i kak to "dere"...spojio sam bolje zvucnike umjesto njenih i ostao paf sa kvalitetom.
Edit -ovo sa slike je reklamni set up jer kao sto vidis nema zica za zvucnike a defintivno nije busen pod da bi se provukle zice....
|
Ne kažem da je Micro Hi-Fi loš ili jako slab, ali sumnjam da su ''iste'' kao ove velike komponente (mislim na pojačala/receivere). Jedino midi pojačalo bi moglo biti 'slično' kao veliko, ali onda bi to moralo bit' nešt' skuplje. Želim reći da Micro linija sa npr. receiverom i ugrađenim CD playerom i original žvučnicima ne može bit kvalitetna/jaka poput punokrvog pojačala u paru s nekim dobrim zvučnicima. Moguće je da npr. DENON CEOL bude isti ili čak bolji od mog 22g starog receivera i zvučnika, ali to bi se dalo skužit samo da uživo isporbam, do tad sumnjam u sve
Ma nisam ni rekao da je to surround kod susjeda, nego da pravi surround tako treba bit' raspoređen, stoga ja mogu zaboravit na surround (a volio bi to) jer nemam mjesta.
Kad sve sročim, meni treba samo receiver (može i manjih dimenzija) snage oko 2x 50-80W + bluetooth (da mogu puštat pjesme iz mobitela/laptopa/kompjutera) + WiFi (da mogu slušati i internet radio osim FM radia) + barem 2 digitalna i 2 analogna ulaza (za TV i npr Blu-Ray player), znači ne zanima me ni CD player ni ništa, samo jedan mali uređaj sa navedenim.
Na njega lijepo spojim svoje stare zvučnike, TV i ostalo, a kad me uhvati nostalgija onda lako spojim CD player ili DECK.