View Single Post
Staro 12.03.2017., 11:25   #674
markecSMB
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor Eladio Pregled postova
sumnjam, staviti će
6/12 na i5k
4/8 na i5 (non k)
4 na i3

vidjet ćemo s vremenom , ali to je najlogičnije

pitanje je koji bi kupac izabrao da sad kupuje za gaming 7700k ili 6900k (cijena recimo da je za njega ista) ..tu bi bila jasna preporuka i sumnjam da bi netko izabrao drugačije od 6900K

ali kad je AMD onda se nemamo sto raspravljati.. ...i dalje smatram da to treba kako je kolega iznad naveo da se to mora raditi o okorjelim benčmark gejmerima (ja jednostavno moram naglasiti da se ti okorjeli gejmeri bave više benčanjem nego gejmanjem kad u high end procu a ne grafi oni traže dlaku u jajetu , pravi gejmeri nebi previse energije gubili na to )

moguće , lako moguće
Ja sam kupac i7 7700k.

U nekim igrama je to puno bolji (30%+) od rajzena.

Starcraft 2 (2000+ sati), total war (sve), UE4 (squad), arma 2, arma 3, FSX, DCS world.

Provjeri si sam rezultate samo u ovom navedenom pa ćeš vidjet.

Ko vjeruje da će netko počet pisat igre za 8t+ sada i u narednih 10g je jednostavno glup i neuk (oboje). Ko vjeruje da vulkan, i dx 12 s pun kurac jezgri donose poboljšanja može i sad pogledat da je to glupost (i na intelovim i na AMD procesorima s 8t+) i marketinški proljev od AMD-a.

Ko vjeruje u ta sranja o strimingu je isto glup. Dakle može se koristit quicksync, shadowplay i ekvivalent od AMD i zasebna kartica. Za nekog ko zarađuje pare znatno mu je bolje imat dedicated pc nego 8t+ procesor.

Ostaje samo rendering i benchmark, a to treba manje od 1% ljudi.

+ naravno problemi s memorijama i ubrzanosti te nedostatak grafike.

Ne mislim da je rajzen loš proizvod, to je dobar proizvod za 0,5% ljudi (dio rendering ljudi treba memoriju, avx).

Za mene nije, za mene je i7 7700k bolji i bit će bolji sad i sljedećih 5 godina za ono što će vrtit.

Nisam neki balavac, ko neki trolovi AMDa. Prvi kompjuter sam imao 89. i mogu si priuštit bilo što od intela i AMDa (kojeg sam imao kad je bio bolji za moje potrebe, ranih 2000. naprimjer) i zaboli me za logo.
markecSMB je offline   Reply With Quote