Da se javim nakon 2 dana sutnje...
Citiraj:
Autor coconut
OP3T? Jest da je 75mm širine i 5.5" ekran, ali ostalo bi vjerojatno zadovoljilo tvoje kriterije.
|
tnx, debelo sam ga uzeo u obzir i stoji u kosarici vec 2 dana ceka da stisnem pay
Citiraj:
Autor darmarH
Uzmi honor 8 i miran si par godina.. Naravno ak ti firma plati mob sa njuške (di ga možeš najpovoljnije dobit).. 
|
uvijek mislim da ima nesto bolje, al onda ispadne da je honor 8 najbolji prosjecan mobitel koji je trenutno na trzistu (po, mojim kriterijima), ima ga kolega na poslu i zadovoljan, a i meni se cini ok.. kamera nema OIS, to se odma skuzi kod fotkanja cim napravis malo brzi point and shoot...
mogu i sa njuske, ali u svedskoj sam, pa cu uzet ovdje nesto..
Citiraj:
Autor nub
Imam mi5 64gb verziju pa mogu reć par stvari vezano za njega.
Ima optical image stabilization i za moje potrebe su slike i više nego dobre, baterija je nešto slabija nego na redmi 3, ali je i hardware jači, pa više troši. Ja ga punim na dnevnoj bazi i nije mi se dogodilo da mi ne izdrži cijeli dan, al ovisi kolko ga cijediš. ....
|
tnx na reviewu...
ja sam prvenstveno htio mi5, ali sam onda vidio taj problem s pucanjem, i onda npr mi5 mogu nabaviti za cca 300€, a mi5s za 350€, ali mi5 nema u svedskoj, a mi5s ima u svedskoj (pa je porez uracunat), a firma mi vraca 250€ ako je porez uracunat, a 200€ ako nije..
pa sam zbog toga zapravo na nuli ako kupim mi5s u svedskoj, ili kupim mi5 vani
Citiraj:
Autor Nero10
Imam Mi5s dva mjeseca. Verzija 4/128 Gb.
....
Sretno s kupovinom. 
|
hvala.
Da, svi se zale na fingerprint scanner, valjda ce to upgrejdat da malo brze radi...
Takodjer, tvoj mi nije tolko relevantan sa brzinom jer si ipak uzeo najjaci model hehehe,ali dobro, ako kazes da je kamera ok, trebala bi bit. Vidio sam review da ima EIS... pa to isto nesto pomaze..
Ugl, ekipa, hvala na pomoci.
Dodatak mukama,
2 dana mi OP3T stoji u kosarici i skoro sam ga kupio dok nisam vidio ovaj video
https://www.youtube.com/watch?v=a2pP7ovBF4g koji pokazuje koliko je kamera na OP3T kamera losija naspram mi5s, i to mi je vratilo vjeru u kineza...
Takodjer, računica mi ide ovako:
Ako kupim mi5s 64gb - za 380€,vratit ce mi firma 250€, ali sad vidim da ga vise nema u svedskoj s VAT-om, pa ako ga uvozim sam ispada dosta skuplje..
ako kupim OP3T - za 450€ (cca) sa njihovog sajta, firma ce mi vratit 200€..
takodjer sam gledao ZTE axon 7 - to me ovdi kosta 480€, avratit ce mi 250.. tako da mogu i o tom razmislit.
Sad, radi se o omjeru izmedju 130€ vs 250€ doplate...
Axon mi se nekako ne svidja, ne znam zasto, a odlican je mobitel...
takodjer, mi6 izlazi za koji tjedan, pa bi se mozda isplatilo to pricekat, ili da starom padne cijena, ili to uzet ako specsi budu dobri...
edit: sad vidim da su snizili Axon 7 sa 475€ na 420€ i honor 8 na 400€... - 265 kolko firma placa, to me ispadne jedva 160€ nadoplate..
https://www.webhallen.com/se-sv/mobi...cl=search:live
Kupljeno