View Single Post
Staro 12.03.2017., 09:57   #667
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor real01 Pregled postova
Jedino su mi sugerirali da bi umjesto 120 GB SSD-a treba uzeti SSD od 240. Replicirao sam da ja jednostavno ne trebam disk od 240 i da mi je 120 dovoljan - te da je veći disk preskup za moje pojmove - tim više što mi je jedan SSD (stari) konstantno radio probleme i na kraju krepao. Dakle, ostao sam pri svome i nisam pristao na njihov prijedlog. (Stari disk nije bio kupljen kod Future - ali, nema veze - moje je mišljenje da su SSD-ovi nepouzdani i preskupi.)
Imam SSD od narednih proizvođača: Samsung, Adata, Kingston. Imao sam prije i od OCZ i Intela. U zadnjih 5-7g samo mi je jedan riknuo, OCZ. Poprilično pouzdano, rekao bih.

Što se tiče 120 vs 240 gb, tu su oni u pravu. Što oni znaju što ti radiš, danas na 120 gb ne možeš instalirati 2 blockbustera od igri.

Citiraj:
Autor real01 Pregled postova
I, da, ostat će neobjašnjeno kako napajanje s 24-mjesečnom garancijom može biti bolje od onoga s petogodišnjom?
Jednostavno. Da li bi radije jeo paštu od 2 kn iz Konzuma ili barillu ili neku drugu talijansku? Razlika je u kvaliteti. Ne govorim sada pojedinačno za taj tvoj odabir jer nisam gledao specifikacije, ali da postoji ogromna razlika između napajanje - postoji. Znaš ono, 200 kn za 500W napajanje, ili 550 kn za 500W napajanje?

Što se tiče "ne rade mi predni USB-ovi", stavljam ruku u vatru da je kabel pogrešno spojen.
X-Plosiv je offline   Reply With Quote