View Single Post
Staro 12.03.2017., 01:02   #2184
Toorop
Mother Russia
Moj komp

Toorop's Avatar

Datum registracije: Mar 2013
Citiraj:
Autor zhecky Pregled postova
Ekipa, ima li netko preporuku za neki "program" ili barem vježbe koje mogu integrirati u trenutni raspored ili raditi u međudanima (ako idem 3x tjedno); naime, treba mi nešto za posturu, sjebe me sjedenje po cijeli dan, pa onda pressovi u gymu, ono-ovo... imam "anterior pelvic tilt", ramena klasično, jači prednji delt od zadnjeg, bacam malo u stranu i tako to. Ne očekujem da mi netko sad sastavi program, nego čisto ako i sami nešto pratite da dobacite, malo sam išao pratiti onaj neanderthal no more, ali preuzme ti cijelu rutinu to,a nije da sam baš toliko iskrivljen da imam volje takav program pratiti jer je, iskreno, predosadan. malo čeprkam savjete po jutubu pa ću si lagano ubacivati čisto da kontriram sjedilačkom načinu života, ali eto... pitam dvidim kako se vi nosite
Jednostavno, pojacaj workload na zadnjem ramenu, svaki trening na kraju odradi zadnje rame, imas vjezbi tonu, najbolje ti je face pulls, pec dec (obrnuto se postaviti) + neku po zelji i pojacaj trening ledja. Also, vjezbe za trbusni zid ubaci na kraju svakog treninga obvezno! Ali, nemoj zaboraviti na istezanja, veliki dio problema sa posturom dolazi i zbog toga sto su ti misici previse zategnuti... Kvadricepsi i zadnja loza su veliki problem, ako imas viska para kupi si foam roller i svako jutro i svaku noc se valjaj po tome i razbijaj misice koje sam naveo + gluteus, a i ostale nemoj zaboraviti.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
Toorop je offline   Reply With Quote