View Single Post
Staro 11.03.2017., 19:12   #658
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor real01 Pregled postova
Naravno, da je računalo kod sklapanja bilo detaljnije isprobano, vjerojatno bi se otkrio problem s USB-ovima. Ovako je Futura IT imala dodatni trošak -
a ja sam baš za vrijeme godišnjeg bio bez novog računala.

I, da, ostat će neobjašnjeno kako napajanje s 24-mjesečnom garancijom može biti bolje od onoga s petogodišnjom?
A kupio si windowse da mogu detaljno provjeriti sve usbe? Ili misliš da oni trebaju sva računala instalirati windowse i detaljno testirati? Što bi onda poslje bio prigovor, zašto je trajala dostava 5 dana a ne 1 dan kako treba biti? S razlogom imaš garanciju, i nisu oni proizveli te usb-e a mislim da i nije to samo tako lako testirati, ono kako si si ti zamislio...

Mislim, što te briga što su oni imali troška dodatnog, valjda je važno da ti nisi imao? Koliko dugo su popravljali te usbe, 30 dana?

Za napajanje ne vjerujem da su napisali da je bolje, jer znam da znaju da nije bolje od toga što si ti uzeo... mislim da je tu ipak nešto drugo bilo u pitanju...

Citiraj:
Autor thunderbird Pregled postova
Vidiš, ja sam pročitano protumačio kao traženje mišljenja o komponentama. Za kompatibilnost su mu odgovorili da nije problem, a dalje su bile njihove sugestije koje jednostavno odignoriraš ako smatraš da nisu dobre, a ne pisat jadajuće postove po forumu
Svatko ima svoje mišljenje. Naravno i treba imati. Ali slažem se da je ovo malo bezobrazno jer ja ne vidim ništa što je trgovina tu pogriješila i sve su odradili kako treba. Pogotovo onaj mail što je rekao da je poslao, odmah na početku, drugo ništa nisam niti očekivao u ovom dijelu foruma. Svakakvih nas ima...

Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 11.03.2017. u 19:21.
FRipper je offline   Reply With Quote