Trebam savjet...
Do nedavno sam koristio ovu:

Ne bole me leđa na njoj, ali mi smeta što su rukohvati prekratki i nemam gdje lakat nasloniti, preniski su i nemaju spužvu pa moram jastučić koristiti za desnu ruku, jer mi je neudobno u suprotnom.
Kupio sam neki dan ovu:
Od nje donji dio leđa boli i ne mogu se nikako namjestiti da sjedim duže od 10 min mirno. Stolica je super mekana i na prvu jako udobna, ali očito ne odgovara mojoj kralježnici. Koristim evo 3 dana i ne mogu više, vratio sam se na ovu staru i ovu vraćam sutra.
E sada, u Emmezeti mi ništa ne odgovara, osim možda ove:
Nije toliko mekana pa možda me neće boliti kralježnica od nje, ali mislim da mi više odgovaraju ove platnene. Zna li netko kakva je ova?
I razmišljam da uzmem taj toliko hvaljeni Markus, koji je više u ovom stilu kao moja stara stolica i mogao bi mi odgovarati, ali budući da sam iz OS morao bih na neviđeno kupiti iz Ikee pa ako mi netko može dati neki savjet u stilu je li za očekivati da će mi odgovarati u odnosu na ove s kojima imam iskustva?
Koliko su visoki nasloni za ruku u odnosu na donji dio stolice? Koliko su mekani? Koliko daleko "rupa" od naslona za leđa do naslona za ruku?