Jao moja Optima.....
Ne tako davno.. možda prije 2-3 mjeseca sam prešao na njihov vdsl i uzeo brzinu 30 download/6 upload i sve super i sve 5 ali se dešava da ovo njihovo smeće od rutera innobox v45 iz čista mira spusti brzinu na 5-10 mbps iz čista mira i dok ne restartaš ruter internet se vuče ko blato...No dobro stekao sam naviku resetiranja istog pa hajde i preko tog se da prijeći.
Međutim ne tako davno su izbacili nove pakete i sada za cca istu cijenu od 185 kn nude brzinu do 60 Mbps i 10 upload i telefon. S oduševljenjem nazvah službu za korisnike da provjerim dali mogu dobit tu brzinu i djelatnica kaže može

Cili oduševljen odgovorom rečem da bih ja htio tu uslugu na što ona kaže da može i da će se kroz par dana usluga aktivirati i da ide novi ugovor od 24 mj. Aj dobro nije problem. Pitala me OIB i dok sam ja tražio isti došla je do dodatne informacije da ipak ne mogu dobiti uslugu ovaj mjesec jer sam nedavno mjenjao uslugu...Mogao bih ju promjenuti al bih morao nešto platiti ali kao idući mjesec ju mogu dobiti besplatno. Ok rekoh strpim se još mjesec dana.
I onda danas malo razmišljam kako je frend u Rijeci rekao da mu se povećala brzina na T-Comu i zabrinuo se dali to znači da će imati i veći račun. Ali na njegovo iznenađenje oni su mu automatski podigli brzinu jer su imali promjenu paketa.
Zaključak:
Zar ipak Optima ne može malo izaći u susret svojim vjernim korisnicima i napraviti nešto slično kao što su ovi iz T-coma napravili za mog frenda. A ne juriti za produženjima ugovora... Mislim da zadovoljni korisnik je ipak najveće jamstvo za to.