View Single Post
Staro 10.03.2017., 18:02   #2846
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Odlucih nekidan ipak uzeti ono prozirno edge-to-edge staklo iz megapande... Prije svega moram priznati odlicno izgleda na mobitelu. Da je malo tanje (ima 0.3mm) tesko bi se razlikovalo od samog ekrana. Sto se tice slike i kontrasta, ima bolji prikaz on onih "ofarbanih" edge-to-edge stalaka koje sam dosad proba ali i dalje je to daleko od flat stakala poput Nillkina... Refleksija je vidljiva i kontrast zbog toga pati. Crna je crna ali opet kazem, refleksija s*ebe stvar. Najgora stvar je sto kao i sva edge-to-edge stakla, ljepilo je naneseno na samom rubu i to sirine 1-1.5mm. To znaci da izmedju cile povrsine ekrana i tog stakla ima lufta sto naravno rezultira jako losom osjetljivoscu na dodir... Zvuk koji proizvodim tapkajuci po ekranu zvuci ko da tapkam po nekom 10god starom mobitelu sa plasticnim ekranom, a kad pisem poruku treba dobrano upriti prstom u svako slovo da mob registrira touch. To mi je automatski diglo tlak. Da ne spominjem ono sto je Brko vec dosta puta spominja, prasina i razne mrvice udju kroz izreze oko home botuna i slusalice pa se "setkaju" po ekranu kako micem mobitelom. Definitivno zaobici ovakvu vrstu stakala, dosad sam ih prominija 6-7 raznih modela i nijedno ne valja. Zao mi bacenih 150kn za ovaj shrott. Flat stakla ne pokrivaju 3mm ekrana sa svake strane ali zato uopce ne utjecu na kvalitetu slike ni na touch sensitivity... Nabijem Samsung i njihove edge ekrane. IMO, trebali bi sami proizvoditi stakla koja savrseno prijanjaju na edge ekrane i pritom zaraditi - ja bi platija koliko god triba samo da je kvalitetno napravljeno...

Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 10.03.2017. u 18:08.
Sn4k3 je offline   Reply With Quote