Citiraj:
Autor Silthrax
Je li ima razlike u temperaturi izmedu F31 kojeg imas sada i prijasnjeg kucista? Te koje bi jos ventilatore preporucio uz njega? Uf izgleda bas sexy  To sto ti svijetli u kucistu je samo plavi led od straznjeg ventialtora?
Kao sto je kolega Getriba64 rekao jednostavno modularnost, staklo i gornji filter mi daju prednost nad Fractalom + je i jeftinije.
|
svaka cast fractalu , da nije njega nebi bilo ni F31 , ali za manju lovu su ponudili "vise opreme" , sanjam ga vec koji mjesec , sokiro se kad sam vidio da je doso u HR za 700kn
razlike u temperaturi ja ne vidim jer je i versa imala puno ventova a i konfiguracija mi nije potrosac nikakav.
kamera skroz boju izoblici , imam bijele led stripove na vrhu i jedan front usmjeren prema iza
ventove koje bi preporucio ja osobno arctic F14 , za ispuh koristim F14 silent a za upuh F14 Performance , stvarno tih vent , uljni ležaji , 6 godina garancije , 50kn ftw!
U idle mi program upaljene drzi 2 prednja na 35% vrtnje i zadnji ispuh na 35% dok 3 na topu stoje kao i bottom intake.
kasnije kad grafa digne na 50c se pojacaju od 40-60 ovisno o tome sto mu pase za positive pressure