Citiraj:
Autor Rebbit
e sad..
mi5 - na bend testu je pukao, baterija je mrvicu slabija, ne znam jel ima image stabilization... vjerujem da bi s njim bio zadovoljan, ali se bojim da ne pukne, jer nisam bas pazljiv.,.
sta vi mislite?
|
Imam mi5 64gb verziju pa mogu reć par stvari vezano za njega.
Ima optical image stabilization i za moje potrebe su slike i više nego dobre, baterija je nešto slabija nego na redmi 3, ali je i hardware jači, pa više troši. Ja ga punim na dnevnoj bazi i nije mi se dogodilo da mi ne izdrži cijeli dan, al ovisi kolko ga cijediš.
Što se tiče pucanja, ne znam, ne koristim mobitel kao kramp, pa nemam problema s tim

. Mislim da je glavna briga, kao i sa svakim smartphoneom, da se ne razbije staklo ako padne na beton, a ne bendanje. Stavio sam neki kineski hybrid semihard case na njega i to ga za sad dobro štiti, a na putu mi je i ringke fusion. Uostalom, ima gorilla glass 4 napred i iza (zaobljeno), što je super, ali je mobitel zato poprilično sklizak. Ako ga staviš na bilo kakvu površinu na kojoj je i najmanji nagib (tipa stol, stolac) vrlo rado će skliznut na pod, tako da bi preporučio case/kurton u svakom slučaju
Razmišljao sam i o mi5s, ali nešto je skuplji, veći u sve 3 dimenzije i neke stvari mu fale u odnosu na mi5 (lošija kamera sveukupno, nema ois, IR blaster, gorilla glass). mi5s plus se čini boljim od 5s, ali je i veći i skuplji, pa razmisli.