View Single Post
Staro 10.03.2017., 10:23   #2334
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Datum registracije: Dec 2014
Citiraj:
Autor Rebbit Pregled postova
e sad..
mi5 - na bend testu je pukao, baterija je mrvicu slabija, ne znam jel ima image stabilization... vjerujem da bi s njim bio zadovoljan, ali se bojim da ne pukne, jer nisam bas pazljiv.,.

sta vi mislite?
Imam mi5 64gb verziju pa mogu reć par stvari vezano za njega.

Ima optical image stabilization i za moje potrebe su slike i više nego dobre, baterija je nešto slabija nego na redmi 3, ali je i hardware jači, pa više troši. Ja ga punim na dnevnoj bazi i nije mi se dogodilo da mi ne izdrži cijeli dan, al ovisi kolko ga cijediš.

Što se tiče pucanja, ne znam, ne koristim mobitel kao kramp, pa nemam problema s tim . Mislim da je glavna briga, kao i sa svakim smartphoneom, da se ne razbije staklo ako padne na beton, a ne bendanje. Stavio sam neki kineski hybrid semihard case na njega i to ga za sad dobro štiti, a na putu mi je i ringke fusion. Uostalom, ima gorilla glass 4 napred i iza (zaobljeno), što je super, ali je mobitel zato poprilično sklizak. Ako ga staviš na bilo kakvu površinu na kojoj je i najmanji nagib (tipa stol, stolac) vrlo rado će skliznut na pod, tako da bi preporučio case/kurton u svakom slučaju

Razmišljao sam i o mi5s, ali nešto je skuplji, veći u sve 3 dimenzije i neke stvari mu fale u odnosu na mi5 (lošija kamera sveukupno, nema ois, IR blaster, gorilla glass). mi5s plus se čini boljim od 5s, ali je i veći i skuplji, pa razmisli.
nub je offline   Reply With Quote