View Single Post
Staro 09.03.2017., 14:35   #1635
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Daj molim te, budi covjek jednom i reci kako je, pa i sam Masquerano je priznao da je bio penal, ti bolje od njega znas? Uostalom, zakacio ga je za lijevu nogu dok je ovaj zamahnuo, sta bi on sam od sebe puknuo loptu prema korner zastavici. Iz vas Barcelonasa izvuc da je nesto suđeno u korist Barce nemoguca misija, steta samo sto Beusan nije ovo prokomentirao onda nebi rijec rekli kad je on vec veliki znalac.
Znam da bi bio među nasretnijim ljudima na forumu da je barca ispala al budi ono što si napisao

Za početak mogao bi stavit neki dokaz em faula, em dotičnog di govori da je to PENAL, al kako znamo kako si objektivan onda je objektivnim ljudima lakše razaznat da mlatiš praznu slamu uvijek kad nije onako kako bi želio da bude.

Eto da ne ispadne da ja sad kenjam evo ti usporena snimka koju naravno nećeš detaljno pogledat nego ćeš u svom stilu spominjat "objektivno" moderatorsko zapažanje i nastavit kmečat kako si počeo od gola cavanija.

Dakle video je tu:
https://twitter.com/daviles_p/status...625729/video/1

Ja taj video vidim ovako: start na lijevu nogu se ne vidi koliko god htio vidjet ikakav kontakt (iz ove snimke, ak imaš neku svoju stavi da se pospem pepelom), koji trenutak nakon pucanja u nigdje se VIDI kontakt po DESNOJ nozi i u nastavku ta noga pada skupa sa anđelom.

Isto tako u snimci se vidi kako je anđeo veoma škrt i sebičan igrač i ne dodaje cavaniju koji ima mat šansu.
Nakon toga nitko ne traži penal a ponajmanje anđeo na kojem je kakti napravljen faul za penal.

Kaj se mene tiče slobodno možeš nastavit prodavat maglu i pričat o glupim situacijama i kako je psg ispao zbog sudaca.
Isto tako možeš izmislit neki pad gdje ruka ne ide prema podu nego nestaje poput duha da ne bi, nedaj bože, dotaknula loptu koja je baš odlučila ić točno na mjesto kako bi svaki čovjek na ovom svijetu pao u dotičnoj situaciji.

Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
U onakvom položaju ruke Masquerana je penal čisti, nema ti šta ruka tu radit

Isto tako ne moraš uopće spominjat (što i ne radiš) situaciju gdje se lopta odbija od poda u ruku psgovog igrača koja se nalazi za ljude sa planeta zemlje u normalnom položaju, identičnom kao i u slučaju gore.

I bez brige, nemam namjeru više ulazit u ikakvu diskusiju vezano uz tekmu i suđenje, OSIM i jedino ako mi pokažeš neku drugu snimku tako da se javim da se posipam pepelom.

Samo te molim, kao i ostale, ako netko slučajno dobije bananka kako je brko upozorio, nemoj mene krivit za to.

EOD od mene kaj se tiče jučerašnje tekme.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline