View Single Post
Staro 09.03.2017., 10:54   #1621
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
Benzema sigurno nije napadač kalibra Suareza..takvi izumiru polako, jednostavno ih nema više

Ibra je recimo napadač kojem daš loptu i možeš očekivat da će ju pospremit, pipo inzaghi..to su napadači, nema ih na tržištu više baš, false devetka je in
Već sam to prije spominjao.. u jednom intervjuu Wenger je pričao zašto je to tako. Naime, po njemu je problem to što su tereni predobri, gotovo savršeni što je iznimno dobro za stvaranje veznih igrača no za napadače je problem.... između ostalog na lošem terenu razvija se ta neka crta "snalažljivosti" i osjećaj za "čeprkanje" lopte (ne znam kako da to artikuliram) tako da je dijelom i zato tako. Evo recimo primjer zašto su južnoamerikanci u pravilu bolji tehničari od skandinavaca koji imaju 800 puta bolje terene i uvjete itd...
Ove usporedbe BBC i MSN.. ne znam... meni su Realovi bolji defenzivno, Barcelonini ofanzivno. Može netko reći ovo ono ali Real i Barca su najbolja dva kluba trenutno. Makar sam osobno Realovac, za Barcelonu navijam kad igra protiv Engleza u pravilu ( ne podnosim njihovu ligu općenito).
P.S. Postoji još Lewandowski koji je ok, Higuain, Torres (?)... da, nema ih puno a i neće ih biti baš previše u budućnosti.
Jedno je sigurno i to će se svi složiti samnom, da kad igraju Real i Barcelona, na kojem god stadionu, ne znaš kako će završiti.
burmuz je offline