View Single Post
Staro 09.03.2017., 10:40   #1619
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor tizhu Pregled postova
taj trojac je kudikamo jači od bbc. neymar je ipak iznad svih trenutačno. čak mislim da je generalno bolji od ostalih kad bi svi bili u istoj formi. benzema je jedini ovdje čisti striker dok su ostali krilni napadači sa boljom tehnikom i driblingom. messi i suarez imaju trunčicu preslab udarac, ali nadoknade to driblingom do ruba 16 pa i bliže. CR je popustio skroz, a nije prestar. treba mu promjena i to hitno - ili novi klub ili novi trener i definitivno kreativnija veza. kroos, casemiro, modrić su daleko od vrhunskih kreativaca. ali će zato razbit svaku vezu s lakoćom, dok james i isco očito ne dobivaju dovoljno minutaže. Bale.. ne znam...ako se ne oporavi od ozljede onako 120% kak se kaže ne bude pravi.
barca je jača od reala na terenu, međutim klupa im je toliko tanka da je to nevjerojatno. njima u finalu nek ode jedan ili dva igrača zbog kartona - gotovi su - ni sudac im ne pomaže.
Sve točno al nisam siguran da je Benzema čisti striker. Pridonio je on svojim sudjelovanjem u građenju akcija velikom broju Ronaldovih pogodaka.
listerstorm je offline