View Single Post
Staro 09.03.2017., 10:12   #1618
tizhu
Premium

Datum registracije: Sep 2014
Citiraj:
Autor listerstorm Pregled postova
Mislim da MSN trenutno igra neusporedivo bolje od BBC-a. Više zabijaju, više asistiraju i više kreiraju pa bi to moglo presuditi.
taj trojac je kudikamo jači od bbc. neymar je ipak iznad svih trenutačno. čak mislim da je generalno bolji od ostalih kad bi svi bili u istoj formi. benzema je jedini ovdje čisti striker dok su ostali krilni napadači sa boljom tehnikom i driblingom. messi i suarez imaju trunčicu preslab udarac, ali nadoknade to driblingom do ruba 16 pa i bliže. CR je popustio skroz, a nije prestar. treba mu promjena i to hitno - ili novi klub ili novi trener i definitivno kreativnija veza. kroos, casemiro, modrić su daleko od vrhunskih kreativaca. ali će zato razbit svaku vezu s lakoćom, dok james i isco očito ne dobivaju dovoljno minutaže. Bale.. ne znam...ako se ne oporavi od ozljede onako 120% kak se kaže ne bude pravi.
barca je jača od reala na terenu, međutim klupa im je toliko tanka da je to nevjerojatno. njima u finalu nek ode jedan ili dva igrača zbog kartona - gotovi su - ni sudac im ne pomaže.
tizhu je offline