Citiraj:
Autor Drug Brko
Beusan:
Prvi gol Barce - nema offsidea, obrambeni vraća unatrag Suarezu
Penal za Barcu (ruka) - nije penal - ispravna odluka
Penal za PSG (ruka Maskerana)- nije penal - ispravna odluka (evo Mirko  )
Penal za Barcu (Neymar se baca) - faul - ispravna odluka (evo vorda22  )
Faul na Messiju - potezanje za dres na 17 m - nije suđeno - greška suca
Penal za Barcu (rušenje Suareza) - penal - ispravna odluka s time da je trebao biti crveni za braniča
Gol 6:1 - nema offsidea - čista situacija
NEMA SUDAČKIH REPOVA.
By Mateo Beusan.
Dakle, ni K od krađe. Svoje hejterstvo prebacite na neki drugi forum ili na fejsbuk. Ipak ćemo više vjerovati Beusanu nego dežurnim hejterima sa PCE foruma. Još na Messiju faul na 17 m nije suđen
Ako netko hoće nastaviti o "krađi" u ovoj utakmici, neka proba. Osobno mi je žao PSGa, ali što je tu je.
|
Fala brko, nije mi se dalo to sve pisat.
Zanimljivo kak su svi (realovci) skocili na noge i sudac ovo sudac ono, a samo su trebali cekat gospona oko sokolovo da nam stvari budu jasnije.

Iskreno i meni je prvi penal upitan al ak sokol veli tak onda je tak, doduse i sudac nije mislio da je to penal dok mu onaj beskorisni sudac nije rekao da je.
Citiraj:
Autor Moto001
Kako god ali ekipa koja pobijedi 4-0 sebi nesmije dopustiti ovakvu igru u gostima  i zato nisu prošli dalje.
A da treba imati "muda" i vratiti se iz tolikog gubitka bogme treba i svaka im čast. 
|
Mrzim ekipe koje od pocetka kradu vrijeme, a to je psg radio od pocetka.
Ako se tko sjeca vide u 97-98 minuti nakon one svjetske kradje vremena sa dinamom...
Citiraj:
Autor robert7
Jeličić pobjedio internet 
|
NEMA REPOVA, NEMA UFEALONE

Citiraj:
Autor Guls
Nema kradje, penali cisti, obje tekme ciste ko suza. Odlicna tekma btw.
|
Mene fascinira kako je sudac bio hladan, kako je dobro sudio, ovakvu tekmu sudit sa ovoliko minimalno gresaka je fakat za pohvalu, tim vise kaj ekipa veli kmecat na barcu.
A nitko da veli da NITKO do sada NIKAD ovo nije stigao, samo suci suci.

Neki djabe gledaju nogomet, zadnja dva dana gledamo odlican nogomet al ljudima ocito to ne pase, svi bi samo greske sudaca da bi mogli kmecat i(li) jedni i(li) drugi.
Kapa dole barci, kad je zavrsila tekma tek sam onda uspio otvorit pivu

I kaj se mene tice nek sad ispadnu, ovo je bilo dovoljno za ovu ligu prvaka