Citiraj:
Autor MasterX
preporucio bi ti instaliraj zadnji MerlinFW - pa full reset - pa onda higijenski minimum settingsa
postaviti pwd za WLAN, ugasiti WPS na 2.4GHz i na 5GHz
podesiti timezone i ntp server - hr.pool.ntp.org
Enable JFFS partition: Yes
Format JFFS partition at next boot: No (prvi put mozes staviti Yes, kasnije mora biti naravno No)
Enable JFFS custom scripts and configs: Yes
(kako bi mogao podesiti reconnect script, provjeri u System Log - System Time da li je vrijeme tocno, kako bi router mogao raditi reconnect u tocno vrijeme, da ne odstupa +- par sati)
posto imas FTTH, onda moras pod LAN - IPTV postaviti VLAN ID-ove
dalje po zelji...
|
Hvala.
To ovaj script što si par postova gore napisao? Nisam baš tu doma, ne znam kako se rade te skripte...šta nije jednostavnije uključiti "reboot scheduler" u grafičkom sučelju? :-P
Citiraj:
Autor neno20st
I meni su ovo isto to javili za moj router 1200g+. Uglavnom primjetio sam da se ovo desava samo kad stavim usb stick u njega. Kada nije usb ukopčan bez restarta mi je radio 8 dana. Jucer sam ponovno isao stavit usb i danas ga je restartirao opet.
|
Ja u svoj NIKAD nisam stavio USB, čak sam i bio poisključivao sve te media servere, print servere, itd. u nadi da ću riješiti reboot problem ali nikad nije. Ako tebi radi po 8 dana bez reboot-a to je milina, meni se restarta kako mu se sprdne.