Citiraj:
Autor neno20st
I meni su ovo isto to javili za moj router 1200g+. Uglavnom primjetio sam da se ovo desava samo kad stavim usb stick u njega. Kada nije usb ukopčan bez restarta mi je radio 8 dana. Jucer sam ponovno isao stavit usb i danas ga je restartirao opet.
|
prepisku sa asus suportom ljepo isprintat odnjet u dučan ili servis i ljepo zamoliti ako vam mogu uz nadoplatu zamjeniti za neki ruter sa merlinovog
popisa podržanih rutera,očito je to slabost tog modela i neće biti riješena tako skoro samo zamjenom,a nekako bi bilo lakše dodat par sto kuna
nego kupovat potpuno novi router bar dok garancija postoji.
razlog kupnje netgeara r7000 i prelaska sa rt-ac66u kod mene je bio upravo usb 3.0 port i pokušaj NSA funkcije sa usb 3.0 diskom ispalo da eto taj dio funkcionalnost routera može biti samo privremeno rešenje,
na rt-ac66u usb 2.0 je kako kad ali u glavnom u 24h unmauntao disk pa kako je bio formatiran na linux particija nije bilo baš jednostavno spašavat podatke,na r7000 i usb 3.0 je pak na stock firmwareu torrent klient
u beta fazi iz koje izgleda nikada neće izići, torrentima treba cijela viječnost da se pokrenu,na xwrt-u kaj se toga tiće nikakvih problema i nekih 7-10 dana sve radi dobro i onda odjednom nestane disk,tako da je za mene
bolja solucija neki jeftini NSA + prosječni router