View Single Post
Staro 07.03.2017., 18:47   #478
Eladio
..starija garda
Moj komp

Eladio's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Autor gil Pregled postova
Tako je. Imao sam i5 3570k i nije išlo. Ako igraš, upališ anti cheat, team speak, twitch, još par điđi miđi i u problemu si. Tako da mi se čini da bi jedan 1700 to odrađivao da se ni ne uznoji.
Pa o tome ja i pricam,
Tko koristi komp na nacin kao ekipa koja benča na clean instalacijama? Nitko. To nije real time test.
Ne kazem da je nuzan heavy multitasking prilikom testiranja, ali bar nesto. Jer to se ne moze iscitat u testovima a trebalo bi. I to se osjeti u avakodnevnom radu vise negomljudi misle.
Sjecam se prica o SSDu koliko je potreban ili nije? Ista stvar je i kod ovih mrcina poput ryzena. Kad zatrebaju resursi , imaju ih i nema kasljucanja , vlasnici pentiuma to razumiju sto zečim reci, ali i jacih strojeva ocito

Neznam samo kako je to danas kod win iskoristeno, ne koristim nove win10 osim poslovno na laptopu, a doma na obicnim win8 dok sam imao FXa vrtile su se uglavnom prve 4 jezgre, nesto malo 5i6 a jako rjetko sam vidio svih 8 da guraju, i to se dsavalo samo kod nekih aplikacija.
U tom smislu mozda ryzen i je dosao prerano , ako OS to lose prati. Mozda me netko bude po tom pitanju prosvjetlio

MojSkuter
---------------------------------PEACE

Zadnje izmijenjeno od: Eladio. 07.03.2017. u 18:56.
Eladio je offline   Reply With Quote