View Single Post
Staro 07.03.2017., 11:38   #1084
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor schetz Pregled postova
Nekad mi se čini pametnije preskakat ovu temu

Kad vidim upgrade koje radi kolega @bertone dođe mi samo da trošim pare Bilo mi je dobro i bez toga a sad me nekako baš vuče na na wwan karticu. Moožda malo i na backlit keyboard,crap ..
Ali ima i za to lijeka, želim isprobati par distri pa će zaboravim na ovo

Citiraj:
Autor kasko Pregled postova
Aaaaa, gdje bi mogao nabaviti takvu hr tipkovnicu osvjetljenu za t530?
Najbolje (ali ne i najpovoljnije) tipkovnice možete kupiti kod nordic-keyboarda.
Evo vam link za backlit za X230, T430, L430 i T530... a za ostale modele pogledajte njihovu ostalu ponudu... međutim, ako ste strpljivi HR tipkovnice se mogu naći i dosta povoljnije (originalne) kao što sam slučajno nabasao na nekog Mađara na amazonu koji ih je prodavao tri i ja sam stigao ubosti zadnju

Od nordica sam prošlo ljeto uzeo za T540p i mogu potvrditi da su kvalitetne, a dostava je bila za 4 ili 5 dana (nisam bio doma, pa se ne sjećam više kad mi je frendica javila da je preuzela paket).

Onog Ericssona sam ubo prek ebay.de nakon isto malo kopanja po oglasima, no također povoljno spram kako se inače kreću cijene

Citiraj:
Autor Mario92 Pregled postova
Odmah u glavu

Ima li netko 4 cell ili 6 cell bateriju za x220?

U mojem x220 imam 9 cell bateriju koja mi je super (još uvijek je kapacitet 78Wh) i koju mislim zadržati, ali htio bih nabaviti neku manju, lakšu bateriju koja će izdržati tih sat-dva kaj gledam Netflix u vlaku, ili pišem dokument.

Složio sam u Lenovo Settings da se baterija puni to 75% zbog dugovječnosti i zbilja mi je dosta kapaciteta za moje potrebe, a lakši i manji lap (da ne viri baterija) bi bio prihvatljiv kompormis.
6 cell u mom X220 na Linuxu drži više do četiri sata stalnog korištenja... imaš negdje po temi slike pa ako već kupuješ, uzmi nju

Zadnje izmijenjeno od: bertone. 07.03.2017. u 20:13.
bertone je online   Reply With Quote