View Single Post
Staro 06.03.2017., 22:50   #424
Exy
Premium
Moj komp

Exy's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Za 3 godine Intel će imati novi proc sa novom pločom. AMD će možda imati kakav refreš koji će ići na postojeću. Tako da mislim da se nisam.zajebo tj. zajebo bi se sa 7700K. Ali dobro, što je tu je. Bit će novo i sa 3godišnjom garancijom što mi je i jedna od ključnih stvari u ovom "upgradeu" (namjerno pod navodnicima)
Ne kužim potrebu da ikom objašnjavaš pa skoro i opravdavaš kako trošiš svoje novce.
Meni Ryzen realno uopće ne treba ali da imam viška novca možda bih ga i uzeo, čisto mi se sviđa ideja imati 8/16 CPU u stroju

Ipak, možda bi bilo pametno pričekati mjesec, dva, pa da se vidi situacija sa memorijama, biosima, pločama, pa i win patchevima. Kad se nešto kupuje na 5 godina zbilja nema smisla žuriti zbog mjesec dana.

Inače, mislim da ovaj argument o "future proof" Ryzena koji se u threadu često pojavljuje stoji jedino ako se kupuje novo, kao argument za upgrade sa nekog i5/i7 uopće ne stoji. Ako je sadašnji CPU dovoljno dobar (npr. za igre) nema ga nikakvog smisla mijenjati nečim što će biti znatno bolje za 1/2/3 godine. Za 1/2/3 godine kad se potreba zbilja pojavi će opet postojati nešto bolje za manje novca...
Exy je offline   Reply With Quote