View Single Post
Staro 05.03.2017., 21:45   #1335
RaneZ
Vršni visioc
Moj komp

RaneZ's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Došla većina i krenuli radovi. Naravno da sa bolovima u misicama javljam da sam cijeli stan preuredio zbog toga u 2 dana.

SVS PB1000. Znam da sam trenutno euforican (jer je novo) ali nikad nisam imao prilike cuti ista slicno. Moj najveci/najbolji sub do sada je bio od 2.1 logitech sistema za 270kn u cosku sobe i njegov (boooom, booooom, muddyyy feeling). Nisam radio sub crawl jer iskreno nemam gdje sa njim osim jednog mjesta (ali mislim da sam piknuo jackpot) no ovo je u rangu sa imaxom a ne home cinema forom. Znači taj SUBsonic filing je van svijeta. Prvi put me stepavaju pluća a ne čujem zašto Soba je 390x390cm i ovo je overkill. Stoji na 9h (dignuto sa 8h nakon audyssey kalibracije) i trese prozor. Ali toliko čisto, kao da nožem samo po staklu idem i ne diram štokove prozora Preludo.

Denon AVR-X3300W - prije toga imao yamahu iz 2001. Ovo je cudo gdje je to otislo. 4k pass, 60hz, kodi - automatski refresh rate switching. Upareno sa philipsom 4k, nvidia shieldom, xboxom, synologyjem i amis tv (kojeg ne mogu više gledati zbog slike a sada i zbog zvuka). Sve bežićno, radi kao iz šale. OSD kalibracija, osd menu... Grije se, što jest da jest. Ima eco mode, ali nije da pomaže hlađenju kod "filmova koji se gledaju kako spada".

Ostalo: Magnat motion 990 set 5.0 (iz 2001.) Imaju dobar freq range i sasvim solidno prate sve što se događa. Nemam veća iskustva ali nisam trenutno u situaciji mjenjati ih (iako bi zbog boje . Igor? ). Uglavnom, zasada (do sutra) je 5.1 a onda ide 5.1.2. Moj prvi upgrade nakon stereo 2.1 pc sistema. U planu su neki malo bolji prednji i definitvno bolji centar.

Štelao sam cijelu noc crossovere, distance, čuda. Da izvučem još koji Hz simo tamo I našao balans danas. Mamuran.

Veselim se i tepihu/zavjesama jer je velika jeka trenutno u sobi. Kad sve posložim, okinem finalnu sliku :P

Prije:

Prije i zena u radu :P

custom made stalci od ikejinog CD holdera