speedport ,će ti ostati izgleda vječno ,sad su opet u podršci počeli o najmodernijem roteru na tržištu.
kako ja vidim eventualno će ga mjenjat kada u nekoj dalekoj budučnosti konkurencija(čitaj bnet) poveća brzine
i ponudi 200/100 brzinu po sličnoj t-comovoj cijeni i počnu gubiti korisnike zbog speedporta,do onda im je ovo najeftinija varjanta ,
a i nama ako hočeš imati velike brzine,počevši od 500-600 kn kupiš svoj router i riješio si se svih briga.
Citiraj:
Autor Ante M
Mislim da čak ima 10 sati besplatno, već uključenih u 3d paketu BNETA, ali u tih par godina koliko sam imao tu opciju snimio sam ravnih 0 sati
Koliko vidim, kod TCOMA se treba nešto nadoplatit.
|
sad me nemoj držat za riječ ima 2 godine kako sam otišao sa bneta u početku je bilo nešto besplatno za snimalicu ,ali kasnije se "snimalica" plačala,a "pogledaj kasnije" opcija je kod mene bila
besplatna ,ubiti isti k.... drugo pakovanje,ali oni rade razliku,ja sam ih samo pitao čemu služi usb na reciveru i dobio sam odgovor .
snimanje je i kod mene bilo isto tako 0 sati ,pogledaj kasnije jedno 2 puta više iz razloga da vidim jer to radi,a najsmješnije opcije su videoteke kod svih jer kad imaju u ponudi moraju i plačati nekakva prava
e sad dal se to isplati za eventualno par ljudi koji to i tu i tamo koriste...