View Single Post
Staro 04.03.2017., 19:29   #5545
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor markotornic Pregled postova
hehe ide saga dalje2x, zvala tetka da dolazi tehnicar mjenjati modem, reko neka dodje. Stize tehničar i krene raditi te kaže di je stari reciver moram zamjeniti, reko MOLIM? i pukno smijat. Opišem situacju, pokažem Ugovor na kojem piše da SD reciver ostaje, komentar lika, koji idioti. Uglavnom lik je bio super ali nije napravljena zamjena niti povečanje brzine jer sam odbio zamjenu. Prije su tehničari imali mogučnost da odbiju zahtijev i napišu da ostaje raciver ali saad više ne. S obzirom da imam višak vremena idem dalje sa Sagom iako mi se čini da bum prešel na evo tv, a internet bum već negdje zel
meni su dali raskid ugovora jer nisam htio mjenjat SD reciver.

Citiraj:
Autor jp_rv Pregled postova
s obzirom da su vlasnici nezahtjevni, mene osobno nije briga šta imaju od uređaja. meni je dovoljno da kad sam tamo, mogu normalno surfat netom.

stvar je da se ne žele ponovo vezivat ugovorom, iako neće pobjeć od bneta ionako. još uvijek su na nekom prastarom carnet ugovoru s brzinom 12/1. doduše nemam pojma kako taj carnet uopće radi, kad nikad ne pita credentials, i nema nikakve pppoe ili pptp konekcije. uštekaš router u struju, dobije ip od bnetovog dhcp-a i stvar radi bez da išta pita.

sad plaćaju 250kn za osnovni prošireni paket, carnet net, i unlimited telefoniju. gledam da ima sličnih paketa sa 30/5 brzinom, ali obavezno trajanje ugovora... s obzirom da im net nije bitan dok god normalno radi, mislim da neće htjet ništa mijenjat.
kaj im se neisplati više novi ugovor 3d carnet 180kn + 49kn prošireni =229kn

Zadnje izmijenjeno od: skalar. 04.03.2017. u 19:36.
skalar je offline   Reply With Quote