Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 04.03.2017., 14:25   #1937
devaa
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2013
Pozdrav ekipa,

Trebao bih neku sugestiju naime razmisljam o kupnji nekih on-ear sluska cca. 500-600kn max. Imam ath m50x i avc 500, koje su mi vise manje za uzivanje unutar moja 4 zida.. Medutim kako u zadnje vrijeme cesto putujem relacija zg-munchen htio bi neke ovak za adekvatno slusanje muzike u busu posto put traje i traje, a knjigu ne citam duze od 2h.

Akg, ath, beyerdynamic, sennheiser, pioneer, bose, harman kardon i slicni proizvodaci dolaze u obzir gluposti. beats i slicni komedijasi su iskljuceni.
Gledam tu po nabavi surfam nisam pametan, cak sam i ne vjerujem ni sam razmisljao o sol republicu v10, znam da su jeftinija verzija beatsa ali su mi djelovale onak dosta cisto i glasno.. Skuzio sam da se znaju pokvarit tako da su one bas ono zadnja opcija koja mozda dolazi u obzir..

Slusam vise manje rock 60,70 pa i ajde heavy metal, trash a u zadnjih par god i ova nove nove new age lalandrije van buren, hardwell i sl sto se pusta po enteru i otvorenom. Pa me zanima dali tko ima kakva iskustva, preporuke za to nesto sto trazim ?