cita flac provjereno (ima video na yt), vecnina novijih modela tako i ovaj gore navedeni. sto se snage tice da ima dva modela pioneera, isti u principu samo sa cd-om ili bez. i ima neki sony, al je sony.... jedino sam ta tri nasao sa 4x100, sony je npr deklariran sa 4x42 rms, pioneer je koji 4x40 mislim...
sony je kao neki flagship kolko sam skuzil kosta ko svetog petra kajgana i nije bas nesto za te novce po nekom ruskom reviewu, dok za pioneer veli da je ok, a i stvarno jedino nema bt.
samo bi htio neki info iz prve ruke, jer ak ga kupim na blef i ne bude ok, tak moram pojacalo ugradit, a onda sam si trosak napravil neplanirano i skroz se mjenja koncepcija...
hmm, a neki recimo hu vise klase bi dao pretpostavljam vise snage iako je deklariran na 4x50 (ne rms) kao i svi?
hu bi mjenjal sigurno, imam MVH-180UBG, ne cita flac, a sve mp3ce sam skoro zamjenil s njim... u principu s nacinom slusanja i vrstom muzike, kad pocne stucat bi mi trebalo cca 30% vise snage od postojeceg, taman da ispegla distorzije na toj glasnoci i bil bi zadovoljan skroz.