View Single Post
Staro 03.03.2017., 20:13   #3098
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor Ante M Pregled postova
Puno tražim a

Pa evo nakon dana kratkog korištenja mogu komodno reć da je bolji od Bnetovog tc7200 po pitanju wifija jer stoje identično na identičnom mjestu.

E sad, jel samo zbog routera ili je nešto i do 100 mbps brzine nemogu reć.
Al dojam mi je sličan kao kad sam se sa mehaničkog prebacio na SSD disk, otprilike. Tako mi ova 100 mbps optika izgleda nakon 20 mbps kabelskog inteneta.

IPTV HD, nekoliko mobitela sinoć, smart tv preko wifija, VOIP i sve štima. Neću hvaliti puno da se ne pokvari, ali zasad Speedport nije Speedšrot, meni bar.

A vidim da u opcijama usb-a ima samo opcija da se konfigurira hdd ili stick kao mrežni disk, nema opcije print servera. Šteta.
U firmi imamo Fritzboxa na čiji sam usb port nakačio fotokopirni stroj i radi tako bez problema.
prvo usb portovi na reciverima bi trebali poslužiti za dodatni usb disk za snimanje tv sadržaja,
ali s obziro da nesamo kod nas postoje usluge snimalice koje se plačaju kod svih provajdera
je u firmwareu za reciver isključen usb neočekuješ valjda da će ići sami protiv sebe.
speedport radi neko vrijeme uredno na .039 fw, bilo je već više njih koji su ga hvalili pa su se pokajali,
wi-fi nespada u njegove probleme osim što su ga oklještili u .039 za n 300 brzinu,nezovemo ga uzaludno speedšrot,
kod mene ih je bilo 5 u još malo pa 2 godine i svi do jednog su se isto ponašali 14-20 dana sve u najboljem redu
i onda počne usporavanje neprepoznavanje dns servera do pucanja veze, čak i u bridge modu zna raditi sranja,ali vremenom ćeš vidjeti i sam.
skalar je offline   Reply With Quote