View Single Post
Staro 03.03.2017., 18:44   #21
Busola29
Guest

Citiraj:
Autor ibme74 Pregled postova
Ma gluposti, ako ce se suditi po tome sto tu i tamo nesto crkne onda niti jedna komponenta na svijetu ne valja. Eto MSI je na glasu kao jedan od najboljih proizvodjaca grafi pa mi je nedavno riknula MSI R9 380 Gaming i po toj logici je sad taj model sranje i MSI je prosjecan proizvodjac grafi i ne trebam vise nikada kupiti njihov proizvod
Slažem se , ali ako nešto konstantno pravi problem i malo malo čuješ da ode onda više ne podržavaš to... Neka jedna serija izgura bez većih problema kao njihove grafe (preporuka moja XFX grafe - tu je po meni i razlog jer su previše prebrzo proširili asortiman proizvodnje...) i imaju moju podršku , dotle uvijek ću reći ne valja...

Seasonicu su znali ispadati šarafi, ventilator prozujati, pa čak i imati onaj famozni noise (puno manji opet od XFX-a...) ... , ali napajanja u većini slučajeva rade li rade i na tome su oni izgradili reputaciju , a ne na nekakvim benchmarkima ili ko zna čemu već ne. Bit napajanja da prvenstveno radi i radi i da bar 4-5 godina izgura konfiguraciju bez većih problema. Napajanja od 350-400 kn ima ohoho , a npr. ja sam po pričama lošu VS seriju (po pričama puno lošija od ovog XFX-a...) Corsaira ugradio u dosta računala i to srednjih i ovakve stvar za sada se nisu dešavale.

PS. pobjegli smo od teme , mislim mene zanima da li smo pogodili i da li je još jedanput XFX 450 ošao u vječna lovišta i to prije ili poslije isteka garancije...
  Reply With Quote