Citiraj:
Autor syss
znam da jedva čekate me posrat, ali ovo je već toliko viđen scenarij da boli glava, samo što sada je jedina razlika što procesor donekle valja.
2kg noctue ga nemre ohladit, a najavljuje se kao otključani cpu za šta? 200mhz razlike... nisu bez razloga stavljali jebeni predator uz njega jer su znali da će biti termalno sranje, ima da puno jezgri i te sve jezgre su toplije nego 10/20 intel.
matične i dalje problemi, ram opet mora biti neki svemirski za milijon maraka.
svaki ALI SVAKI put isti problemi i ja ne znam tko više vidi smisao u tome.
netko je dobro rekao - super jer će intel biti jeftiniji.
|
1700 radi na 57c stupnjeva onom iritantnom jokeru. Nezna, gdje ti vidis da ga noctua nemoze ohladiti. A probaj 4770k staviti na auto oc u biosu i stock hladnjak kojeg vhunski intel isporucuje. Samo cu rec da sam svoj cpu iz istog razloga reklamirao.Onaj koji sam kasnije dobio je i pod NH-D14 na stock ali enhanced cores krckao na laganih 70ak c. Ploce su musicave kao i uvjek sto budu u pocetku. Za primjer iako je bilo davno, P45-T2RS koja je tad bila odlicna ploca sam SEDAM puta reklamirao u hg spotu i onda popizdio i sacekao jedno 3 revizija biosa da mushkin proradi u dual channelu. Zatim famozna P67 serija gdje su izdali B3 ili B2 jer prva nije radila.. Neznam cemu tolika frka, procesor je dobar i radi. To sto trazite dlaku u jajetu jer je to AMD, yebg to nije do AMD-a. A ako mislis da ces 6900k na 4.0 - 4.5 ghz hladit noctuom i imat 60c, bogami neces