View Single Post
Staro 03.03.2017., 14:10   #151
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Datum registracije: Dec 2014
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ovisno o potrebi/potrebama. Nemam vremena čekati ni da Ryzen dozori, ni da se pojave novi BIOSi, ni da dođu recenzije prvih ploča... objasnio sam zašto sad imam love. SAD. Upgradeam sad, ne za 6-12 mjeseci mad tu budu novi Ryzeni 4 i 6 core.

Čekao sam Ryzena zadnja 2 mjeseca. Sve je to OK, ali nema ploča tj. recenzija za isti.

Ako mi ikada bude trebao 8/16, prodam kaj imam i upgradeam.

Da sumiram: ne treba mi 8/16 za gaming na 1080p, treba mi 4+ GHz kojeg ne treba tjerat na taj takt kukom i motikom. I treba mi CPU za gaming, a ne za rendering i sve ostalo za što treba nešto više od 4/8.
A ne mogu čekati dolazak ostalih Ryzena. I jebiga.
pa za gejmanje je i više nego dobar i 2600k. Ako moraš baš sad kupit, mislim da se da pretrpit koji mjesec da ryzen 1700 radi suboptimalno (čitaj i više nego zadovoljavajuće) prije peglaja biosa i ostalog.

A s pločom nemreš pogriješit ako uzmeš neku iz jače serije, tipa hero Uostalom, recenzije ploča će jako skoro.

2600k na 7700k koji je 3k kuna je ono, ludilo. Bolji single core performans, al ne nešto što bu se u igrama osjetilo, a broj jezgri isti. Kak god okreneš ryzen je više fjučr pruf, debelo prije neg krene išta bottleneckat će se već sve dječje bolesti popeglat.

Na kraju, bar se isplati malo sačekat da intel spusti cijene
nub je offline   Reply With Quote