Citiraj:
Autor coconut
Što je to 'radijus u kantunu'? Kantun znam šta je jer ga i mi tamo zovemo, ali radijus ne znam na što se odnosi.
|
Kolega fanATIk je iznad sve objasnija
Citiraj:
Autor Gabre
ako zanemarimo ovaj veliki omjer ekrana, sami vanjski dizajn uredjaja je identican Note7. Zaobljena prednja i zadnja strana.
Mob ce biti sklizak strava, neki kondom ce morat gore.
mene samo zanima koji camera sensor ce utrpati gore. PD i CD fokus ce biti sigurno
baterija nekako mislim da ce ostati na 3000mah...
|
Da, sigurno ce biti sklizak, kao i s7/s7e...
Senzor ce navodno biti "slican" - cak "identican", stavljam pod navodnike jer neke izmjene su naravno uvik moguce. Vjerojatno ce usavrsiti software i obradu jpeg enginea.
Pokraj "Dual-pixel" fokusiranja, sve ostalo je nebitno i zanemarivo... Iako mislim da se FD koristi u kombinaciji sa DP-om. Baterija ce vrlo vjerojatno ostati na 3000mAh,
mozda nekih zanemarivih 100mah gore za manji model. Dok se za plus model prica da ce imati 3500mAh kao i pokojni Note7, tj. 100mAh manje u odnosu na s7e.
Citiraj:
Autor coconut
Čini mi se da sam negdje pročitao da će kamera biti ista kao na S7.
|
Lako moguce, iako kazem, odredjena poboljsanja su prakticki zagarantirana...
Citiraj:
Autor fanATIk
Meni osobno je fingerprint senzor odostraga puno bolje rješenje od izvedenice s prednje strane. Kad ga primiš u ruku, prst automatski ide na senzor i otključava.
Zakrivljeni ekran nema prave kutove nego su uglovi ekrana zaobljeni. Vidi sliku gore.
|
Naglasak na to "...Kad ga primiš u ruku..." (no pun intended

), inace ako cesto koristis mob dok je na stolu ili nekoj povrsini npr., tada je nemoguce.
No, tu ocito uskace skener roznice... Ocito da i sam Samsung forsira sve manju upotrebu fingerprint senzora inace mislim da ga nebi stavili na tako glupu poziciju

...