Citiraj:
Autor markotornic
E da ponovo kontaktiram prodaju i oni se ponovo cude. Ponovo napisan zahtijev sa napomenim samo se mjenja modem. Ide saga dalje. Nevjerojatno mi je su dali ugovor kojeg se ne drze. Rekel sam da mi posalje tehnicara i da bum se s njime dogovoril al nije htijela jer njoj na nalogu pise to i to. Uglavnom javim dalje. Imam ugovor i trazim da po njemu postupe. Jasno mi je za Upravu ali trazim ocitovanje zasto je ugovor dan, potvrdjeno od strane tehnicara od prodaje a na nalogu drugo. Zanima me odgovor jer je Zakon podosta jasan.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
|
hehe ide saga dalje2x, zvala tetka da dolazi tehnicar mjenjati modem, reko neka dodje. Stize tehničar i krene raditi te kaže di je stari reciver moram zamjeniti, reko MOLIM? i pukno smijat. Opišem situacju, pokažem Ugovor na kojem piše da SD reciver ostaje, komentar lika, koji idioti. Uglavnom lik je bio super ali nije napravljena zamjena niti povečanje brzine jer sam odbio zamjenu. Prije su tehničari imali mogučnost da odbiju zahtijev i napišu da ostaje raciver ali saad više ne. S obzirom da imam višak vremena idem dalje sa Sagom iako mi se čini da bum prešel na evo tv, a internet bum već negdje zel