View Single Post
Staro 02.03.2017., 14:41   #2178
Toorop
Mother Russia
Moj komp

Toorop's Avatar

Datum registracije: Mar 2013
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Ne radim na izgledu, orijentiram se na snagu, da iz treninga u trening napredujem. Rekreativno, ništa kompetitivno. Baš zato mi compound treninzi odgovaraju. Jer kad dođe vrijeme za delat drva, nema bolje pripreme od ove.

GVT trening nemoj ni pomišljati raditi ako si natural.

Ugl, što se tiče onog tvog programa i odabira viježbi a da daje rezultate za ovo što si naveo, probaj si npr, jedan trening raditi običan čučanj a drugi raditi prednji čučanj, da ti nije svaki trening isto. Onda recimo varijacije kod mrtvog, raditi iz deficita mrtvo ili raditi sumo deadlift. Ovako nekako;

Trening 1:

Čučanj
Mrtvo dizanje
Potisak ispred glave

Trening 2:
Prednji čučanj
Bench
Veslanje u pretklonu (nadhvat)

Trening 3:
Čučanj
Mrtvo dizanje iz suficita/deficita
Potisak iza glave

Trening 4:
Prednji čučanj
Kosi bench
Veslanje u pretklonu (podhvat)

I možeš onda npr i trening broj 5 napraviti totalno različito od svega jednom u tjednu čisto da bude neka razlika u shemi tipa super set čučnja i iskoraka ili farmer walk-a (da radiš na gripu da možeš nositi balvane :P ) nakon čega radiš veslanje u pretklonu i bench u supersetu i nakon toga ručice malo stresti u supersetu sa trapezom ili tako nešto. Sve je isto kao što ti radiš samo je uvedena raznolikost vježbi, koje su isto tako više zglobne

I tako variraš vježbe. Imaš i opciju npr napraviš mrtvo i kada si u gornjoj pozi, nagneš se i napraviš jedno veslanje, ispraviš se i opet mrtvo jedno ponavljanje i onda nakon toga opet jedno ponavljanje veslanja. To mi je isto ovako bilo zanimljivo. Što još, možeš umjesto military press-a ubaciti umjesto sa šipkom, možeš i sa bučicama. Bench lagano mijenjaš sa kosim benchom ili isto tako sa bučicama pa onda radiš jedno ponavljanje sa jednom rukom pa druga ruka, i tako u krug. Može se puno toga smisliti da ne bude konstantna rutina i ponavljanje, samo ne znam s čime sve barataš, ali evo, ovo je ovako s nogu što ti mogu reći, ako šta detaljno, lako to rješimo u PM ili wapp, rado ću ti pomoci
Toorop je offline   Reply With Quote