View Single Post
Staro 02.03.2017., 00:25   #178
RaNz0
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Ja jasniji od onog gore ne mogu biti. Ako tebi i dalje nije jasno o čemu pričam onda jebat ga. Živi i dalje u uvjerenju da 1683 iznosi 33% vrijednosti od 4284

Jok, filozofije ću se držat ako pokušavam izračunati postotak vrijednosti.
A j GA ti!

Bitno je koliko je za posao y mah (a ne %) trebalo da ga obavim. Ako je to x i taj x je 33% od ukupnog stanja baterije,onda znamo koliko mah nam je trebalo za obaviti y.

Sasvim je sporedno koliko % je to od nekog drugog postotka napunjenosti,jer ako tvrdiš da nam za y treba 40% baterije,onda će to dati krivu vrijednost kad računaš stanje baterije za posao y kad će napunjenost biti 100%.

Ako znamo mah, onda možemo računati koliko je to % od bilo kojeg % napunjenosti, ali na kraju ipak jedino što je bitno,kako mob prikazuje trošenje

Npr
Kad se potroši 1020mah, hoće li prikazati 80%, pa za sljedećih 1020 mah 60%. Tj kad je napunjenost 80% pa potrošiš 1020mah hoće li prikazivati 60%?

Meni se čini da upravo na taj način prikazuje.

U tom slučaju je apsolutno svejedno što kad ti je napunjenost baterije 40% i ti potrošiš 1020 mah brojač padne na 20%, a ti si "potrošio 50% raspoložive baterije"...Da, ali sam potrošio 20% SVOJE baterije i znam sutra kad ću imati 80% i raditi ću isti posao,kad ga obavim, neće mi stanje baterije biti 40%, nego 60%.
RaNz0 je offline   Reply With Quote