Citiraj:
Autor Bubba
Au, brate mili. Nikad mi nije bilo jasno kako neko moze citati knjige elektronski, no dobro, ja sam vec star pa ne razumijem te moderne stvari...
|
Ja volim čitati u svom bircu uz kavu na terasi. Tamo gotovo uvijek puše, pa kada je knjiga debela, lete stranice, nemreš cigaretu zapaliti da ju ne odložiš naopačke (uz to moraš paziti da stol nije mokar), uvijek ju držiš s dvije ruke i sl. Da ne kažem da je Nook puno lakši od bilo koje prosječne knjige
Citiraj:
Autor Bubba
Avangardno romanticna. Probaj pa nam javi kak je proslo, i ako zapnes negdje. Probaj staviti i neku specifikaciju racunala da vidimo mozes li uopce kvalitetno virtualizirati ista, za pocetak...
|
Javljam svoje rješenje.
Fakat sam razmišljala staviti virtualku jer mi se nije dalo tražiti novi skener i prolaziti kroz silne recenzije. Konfiguracija ne bi bila problem jer je PC glanc novi ali je mali SSD disk s OS-om (samo 128 GB). S obzirom da mi je sin završeni FER-ovac (ja sam ipak samo aplikativac

) pitala sam njega da mi stavi virtualku jer to nikada nisam radila a on je uvijek imao virtualku na svom PC-u. Kada mi je krenuo objašnjavati što prvo napraviti (jer stara mu je informatičar, kaj bu se on mučio, nek sama radi ionako je ona njega učila u početku) onda mi je prisjelo
S obzirom da mi je Google najbolji prijatelj (vjerujem kao i večini

) odlučila sam ipak potrežiti neko jednostavnije rješenje, recimo ovakvo
How to Install HP Scanjet 3670 on Windows 10. Tri dana sam se mučila. Kada bih stavila XP compatibility dobila bih sliku tipa produženi barcode, sa Vistom mi je odskenirao jednu stranicu u crno bijeloj boji i stao. S Vistom uopće nije htio raditi. Onda sam odustala i počela tražiti skenere. Više mi je pun kufer dućana koji imaju brdo skenera na popisu a gotovo niti jedan nije dobavljiv, osim onih najjeftinijih koji mi nikako nisu prikladni za skeniranje knjiga i onih najskupljih all-in-one, na koje se pak buni moj džep. Da ne kažm da mnogi imaju problem s Windows 10. I tako sam se ipak vratila driverima odlučna da ga satrem, ovako ili onako
Uglavnom, da skratim priču, cijeli postupak nije bio baš onakav kako je pisalo na onom linku koji sam postavila, ali mi je dao početnu ideju. Zapravo, kada sam stala na loptu i krenula razmišljati, npr. da je skener star više od 15 godina, da moja matična ima samo USB 3.0 a skener garant ide na čisti, praiskonski USB, prespojila sam ga na monitor na kojemu imam USB 2.0 i voila, moj ljubimac je proradio. Čak radi bolje nego prije (mrvicu brže daje skeniranu sliku). A ja presretna
Ispričavam se na podužem tekstu ali .... moj skener radi!!!!!!!