View Single Post
Staro 01.03.2017., 19:47   #1314
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Kratka usporedba kamere:
Nexus 6P po meni ima puuuno detaljnije fotke, pogotovo jer bolje iskorištava HDR u uvjetima idealnog svjetla. Detalji na IP7 kao da su zblurani (fasade, krošnje, lica ljudi i sl.). Na ekranu moba sve izgleda sjajo jer ti iOS ne dozvoljava da zumiraš fotku toliko (), al na kompu je stvar malo drukčija.
Video snimanje na IP7 je neko totalno drugo iskustvo, nema šta, 1080@60fps i OIS su vrijedili tog upgradea. 4K nisam koristio ni na 6P ni sada.

Igrom slučaja usporedio sam neke fotke koje sam davnih dana fotkao Nexusom 5 na istim lokacijama/motivima i također mogu primjetiti koliko detalja fali na 7ici.

To bi bilo ugrubo, kad se skupi dovoljno fora fotkica mogu sherati neki sample album kao što sam to radio za 6P

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
MotoX 2013, ima sve sto zelis u androidu, bombica aparat, samo steta sto su napustili 4.7" ekrane... doslovno je malo veca od iphonea5
Samo Samsung S7 je bio drugi kandidat, ali je Samsung pa... Moto X je meni osobno prelazak s konja na magarca, stari Android koji je bio odličan uređaj (znam to). Da sam to želio nastavio bih koristit Nexusa 5 kojeg još imam doma i koji je meni bio odličan po svakom pitanju osim sad već olinjale baterije. Ništa što promjenja baterije ne može rješiti