01.03.2017., 16:06
|
|
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Autor burmuz
Nekako mi se čini da neće biti sve što se mislilo i najavljivalo vezano za Ryzen. Dojma sam da, i to nije ništa loše-dapače, da je intel izbacio procesore za ovaj novac koji je s performansama koje jesu ( a to ćemo vidjeti još kako i što), da ne bi bilo neke frke.
Ok, konkurencija je potrebna i to kao kupac pozdravljam, no nekako mi se čini prema onome što pratim, većinom se ovdje priča o high end stvarima. Ne znam, nekako mi je AMD bio uvijek tu negdje u medium ili low segmentu kao forte, sad se govori o procesorima za 2500+ kn. Mislim uredu, za posao itd.. ali opet... intel znaš da šljaka, ako ti je za posao, onda ti je to bitno.
Osobno, da je AMD izbacio neki 4/6 core za nekih 1000-1500 kn, da su x370 ploče jeftinije od z270 ( govorimo o srednjem segmentu ploča)... rekao bih, uredu svaka čast.
Ovako, ovo što je izbačeno, i to je moje osobno mišljenje.. ne znam, za tu paru uzeo bih X99 i to znaš da šljaka već godinama. Možda da su izbacili prije low-mid segment procesora pa onda mid/high-high, mislim da bi to bila bolja politka ali eto.
|
Citiraj:
Autor zwer54
Ima logike zasto je high range izasao prije low i mid range... Tko misli kupit, kupit ce nesto od toga iako bi ga zadovoljila slabija klasa... A i ocito zele da se razvicu performanse i da se amd vrati na scenu kao jaci od intela, pa tek onda izbaci ostalo, kad skupi povjerenje...
|
Vrlo jednostavna logika.
Kad prodaješ jabuke na štandu, normalno da nećeš stavit one trule i zgažene na vrh. Lijepe, velike i sočne ćeš stavit na vrh da se vidi da nudiš najbolje. A one manje i ružne ćeš prodat kasnije dok se rješiš dobrih.
|
|
|