Eto ima jedno 5-6 dana kako sam raskrstio s androidom i uzeo taj mali iphone 7. Sok i nevjerica, mob je najbolji komadic tehnike prilagodjen jednorucnom koristenju. To sam i htio primarno!
Drugi kriterij, kamera u usporedbi s nexusom 6p... tu ga jos testiram, imam filing da je to sve dobro al kao da hdr na ajfonu ne moze izvuci detalje kao na nexusu. Otom otom. Al zato video kamera rastura, ois i 60fps je zakon!
I treca stvar, baterija. Ukratko, nakon radnog dana kad nemam sta raditi na poslu doma se s nexusom vratim s 4h sot-a i 30ak% baterije. Do spavanja natucem jos pol sata-sat sot-a i na punjacu je u 23h.
7ica mi traje isto toliko, zasad. Jucer dosao doma s 40%, prekjucer s 30%. Jedino nemam pojma koliko napravim sot-a... Ugl koristim mob na isti nacin kao uvijek (svi syncovi, bt sat, bt sluske, chatovi, crhome). Ne igram igre.
Necu usporedjivat ekosustave jer mi se neda. Jbe mi se za ekosustave. Ono sto me zivcira je sto android nema u ponudi mob ovih dimenzija koji bi pokrio ona 3 polja koja me zanimaju. Tako da, zbogom androidu i hvala ti za ribu!
Da ne bude sve tako divno, zamjerka ide prijemu 4G i 3G signala. Na poslu i doma na 7ici imam vizualno manje crtica signala naspram nexusa. Budem jos guglao kako izmjeriti dBm vrijednosti na ajfonu